Ügyfélszolgálat: 06 21/3500-350 | info@kaszaptuzep.hu

Ügyfélszolgálat: 

06 21/3500-350 | info@kaszaptuzep.hu

Cím: 2750 Nagykőrös, Csongrádi út 19

OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM 2024!
VEDD IGÉNYBE NAGYKŐRÖSÖN A KASZAP KFT SEGÍTSÉGÉVEL!

AZ ÚJ OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST! VÉGIG SEGÍTÜNK TÉGED AZ ÜGYINTÉZÉS FOLYAMATA SORÁN! Új otthonfelújítási program indul az 1991 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére! Vissza nem térítendő támogatással kombinált kamatmentes kölcsön otthonod energiafelhasználásának csökkentéséhez! 

HOGYAN TUD SEGÍTENI NEKED A PÁLYÁZAT IGÉNYLÉSÉBEN A KASZAP KFT?

Személyre szabott tájékoztatás és tanácsadás

Segítség és támogatás az ügyintézésben!

Alapanyagok biztosítása, helyszínre szállítása!

Egy teljesen személyre szabott igénylési folyamatot biztosítunk azok számára, akik a Kaszap Kft segítségével intézik a támogatás igénylést és az energetikai fejlesztés megvalósítását! Átfogóan tájékoztatunk a program részleteiről, ismertetünk a kritériumokról, amelyeknek meg kell felelni, nehogy a végén vissza kelljen fizetned a támogatást! Ajánlunk vagy akár biztosítjuk neked az energetikust és a feladatra legalkalmasabb kivitelezőt, vagy kivitelezőket is és a munkálatok alatt biztosítjuk neked a szükséges alapanyag ellátást és garantáljuk, hogy minden időben a helyszínen lesz!

7 millió forint teljes felújítási keret

2.5 - 3,5 millió forint vissza nem térítendő támogatás

2.5 - 3,5 millió forint kedvezményes hitel

1 millió forint önerő

1990.december 31 előtt épült ingatlanokra vehető igénybe

legalább 30%-os energia megtakarítási cél elérése

HASZNÁLD KI A LEHETŐSÉGET ÉS KORSZERŰSÍTSD MOST AZ OTTHONOD!

Energetikai fejlesztésekkel fizess kevesebbet havonta az energia számlákra,növeld az ingatlanod értékét és élj egy komfortosabb, egészségesebb otthonban!

MIRE HASZNÁLHATOD FEL A TÁMOGATÁST?

(Kizárólag lakáscélú energiafelhasználás történhet a fejlesztéssel érintett ingatlanban!)

A programban alapfeltétel, hogy legalább 30 százalékos primer energiamegtakarítást kell elérni, melynek igazolásához energetikai tanúsítvány készítése szükséges a beruházást megelőzően és annak befejezését követően is.

A KASZAP ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉS A LEHETŐ LEGJOBB ÁRAKAT BIZTOSÍTJA NEKED A KIVITELEZÉSI ALAPANYAGOKRA, HOGY A LEHETŐ LEGTÖBBET TUDD KIHOZNI A TÁMOGATÁSBÓL!

Ha ez még önmagában nem lenne elég érv, hogy miért a Kaszap Kft segítségével igényled a támogatást, úgy adunk egy ráadást, vagyis sikeres pályázat esetén az 1. energetikai felmérés költségét mi álljuk, amennyiben a kivitelezéshez szükséges alapanyagokat tőlünk rendeled meg! 

IGÉNYELNÉD A TÁMOGATÁST? MIT KELL TENNED MOST?

sikeres pályázat esetén az ELSŐ energetikai felmérés költségét mi álljuk!

Amennyiben a kivitelezéshez szükséges alapanyagokat tőlünk rendeled meg! A tájékoztatás nem teljes körű, részleteket a személyes konzultáción kaphatsz!

INGYENES KONZULTÁCIÓÉRT ÉS ELŐSZŰRÉSRE VALÓ JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVÜNKET!

A kitöltést követően a lehető leghamarabb fel fogjuk venni veled a kapcsolatot az időpont egyeztetéshez! Várjuk jelentkezésed! 

Az OTTHON FELÚJÍTÁSI PROGRAMMAL kapcsolatban további változásokért és hírekért kövesd figyelemmel a weboldalunkat, vagy kövesd a Facebook oldalunkat!