Ügyfélszolgálat: 06 21/3500-350 | info@kaszaptuzep.hu

Ügyfélszolgálat: 

06 21/3500-350 | info@kaszaptuzep.hu

Cím: 2750 Nagykőrös, Csongrádi út 19

Vállalatunk, a Kaszap Tüzép egy 1991 nyarán alapított egyéni vállalkozásból nőtte ki magát. Széleskörű szakmai tapasztalatok lépcsőfokain haladva – ezzel stabil alapot vetve a fejlődésnek – jutott egyre magasabb szintre. A kezdetben fuvarozással, takarmányozási termékek forgalmazásával, gázpalack cseréjével foglalkozó kisvállalkozás, piaci igényekkel folyamatos harmóniában, eljutott oda, hogy a takarmánybolt a 90-es évek végére nagykereskedelmi státuszba lépett. Emellett két saját mozgóbolttal büszkélkedhetett – mely abban az időben egyedülálló kezdeményezések közé tartozott – és már takarmány gyártással is foglalkozott.

Az ezredfordulóra a folyamatos piacelemzések, igényfelmérések és a Kaszap házaspár elhivatottságának eredménye képpen, nem csak saját üzleteinek száma sokszorozódott meg, hanem – igazodva a piaci igényekhez, még nagyobb fejlődést megcélozva – a termékkínálat bővítése mellett döntöttek. Ennek köszönhetően folyamatosan bevezetésre kerültek az építőanyagok a cég termékpalettájába. Az új termékek értékesítése olyannyira jó döntésnek bizonyult, hogy 2003-ban 2500 m2- es területen 5 fővel megkezdhette működését a Kaszap Tüzép első telephelye Nagykőrösön.

Az út továbbra is felfelé vezetett, és a rengeteg befektetett energia, a nagycsaládos házaspár és az alkalmazottak áldozatos munkája révén 2011-ben megnyithatja kapuit Kocséron 2000 m2-en és 2015-ben elkezdődött az építkezés Törtelen 1600 m2-es területen.

A piaci és gazdasági fejlődéséhez igazodva – a dinamikus fejlődést, versenyképességet fenntartva a vállalkozás 2014. októberében csatlakozott az Alföld Tüzép kft. -hez Magyarország egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához. Együttműködésünk célja, közösen, felkutatni a legjobb beszerzési forrásokat, legújabb technológiákat, a legjobb minőséget és mindezeket a legjobb árakon eljuttatni vevőinkhez.

Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy napjainkra a Kaszap Tüzép – számos üzletével és telephelyével, folyamatosan bővülő gépparkjával, széleskörű szolgáltatásaival, a legújabb piaci vívmányok, fogyasztói igények állandó szem előtt tartásával – a térség meghatározó piaci szereplőjévé vált.

Mi a siker kulcsa a Kaszap Tüzép számára?

„ Számunkra a Vevők maximális elégedettsége a legfőbb cégér, mert ők az alapkövei a siker lépcsőjének, és tükreik által iránymutatói a sikerhez vezető útnak.”